fi gb

Tuotevalikoima

Slimmers Green Coffee (Laihduttajan Vihreä Kahvi)

SlimmersGreenCoffee_copy.jpg

Slimmers Green Coffee on 100% luonnontuote, jonka teho perustuu paahtamattomista luomukahvipavuista saatavaan vihreä kahvi -uutteeseen sekä huolella valittuihin kasviuutteisiin.

Vihreä kahvi on saavuttanut suuren suosion painonpudottajien keskuudessa, koska se on luonnollinen vaihtoehto monille muille laihdutusvalmisteille. Vihreä kahvi vähentää nälän tunnetta ja auttaa syömään vähemmän päivän mittaan. Juoma on miellyttävän makuinen, helppokäyttöinen ja piristää tehokkaasti koko päiväksi.

Lue lisää

Slimmers Green Coffee Capsules (Vihreä Kahvi –kapselit)

Capsules_30_pieni.jpg

Vihreä kahvi –kapselit ovat oikea valinta niille, jotka haluavat vihreän kahvin painonpudotustehon, mutta eivät halua juoda kahvia.

Kapseleiden sisältämä vihreä kahvi –uute vauhdittaa aineenvaihduntaa ja tasoittaa verensokeria. Tämän johdosta on helpompi syödä vähemmän päivän mittaan ja välttää turhaa napostelua. Kapselin toinen tärkeä aineosa on guarana, joka hillitsee ruokahalua, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja antaa lisäenergiaa. Vihreä kahvi –kapselit sisältävät erittäin vähän kofeiinia (vain 15 mg/kapseli).

Lue lisää

Green Coffee Slimming Gel -selluliittigeeli

Slimming_Gel_pieni.jpg

Green Coffee Slimming Gel on ainutlaatuinen hoitovoide kehosi ongelma-alueille. Geeli kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa poistamaan ylimääräistä nestettä ja turvotusta kudoksista. Tulos: vähemmän selluliittia ja kiinteämpi iho!

Green Coffee Slimming Gel on nopeasti imeytyvä, rasvaton geeli, joka vähentää selluliittia ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Geeli saattaa myös ennaltaehkäistä uusien rasvakertymien muodostumista. Säännöllisesti käytettynä geeli vähentää selluliittia ja tekee vartalosi ihosta sileämmän ja kimmoisamman.


Lue lisää

Slimmers Green Coffee Meal Replacement Shake (Vihreä Kahvi Ateriankorvikepirtelö)

meal_replacement_smaller.jpg

Vihreä kahvi -uutetta sisältävä Slimmers Green Coffee -pirtelö on herkullinen ateriankorvike, jolla voi korvata esimerkiksi lounaan. Yksi annos sisältää vain 206 kaloria ja pitää nälän loitolla pitkään, joten tuote tukee tehokkaasti painonhallintaa.

Ateriankorvikejauhe yhdistetään kevytmaitoon (tai soija-/riisi-/mantelijuomaan tms.) ja sekoitetaan tasaiseksi ravistamalla, sauvasekoittimella tai mikserissä. Valmis pirtelö sisältää elimistön tarvitsemat vitamiinit, hivenaineet, proteiinit ja kuidut. Juoman maku on kermaisen pehmeä ja verrattavissa latte macchiato -pirtelöön. Tästä pitävät niin kahvin ystävät kuin ne, jotka eivät normaalisti kahvista välitä.

Lue lisää